Selecteer je Taal


  • Nederlandse Vlag
  • Engelse Vlag

Waar kun je ons vinden


  • Facebook Icon
  • Twitter Icon
  • Linkedin Icon

Even Zweven is een site welke je informatie geeft over Trance in een luchtig jasje.

Welkom bij Even Zweven

Welkom op onze website waar we jullie op een luchtige en eenvoudige manier kennis laten maken met alle vormen van Trance.

Wij (Pieter en Ronald) zijn altijd al geïnteresseerd geweest in het spirituele en de laatste tijd met name op Trance gebied. Trance is er in meerdere vormen en deze zullen we allen op deze site bespreken en proberen dit op een luchtige manier uit te leggen.

We willen met deze site graag meer mensen voor trance interesseren (enthousiast maken) en op een luchtige manier proberen dingen uit te leggen.

We doen allemaal meestal ons best om alles zo moeilijk mogelijk te maken en Trance is heeeel eenvoudig!

Geen hocus pocus, alleen maar een goede intentie, rustig kunnen zitten (en geduld).

Een boom duurt ook heel lang voordat deze volgroeid is. Ronald met wat foto trucage.

We krijgen weleens de vraag of het mogelijk is om op de dinsdagavond bij ons in de cirkel te komen zitten. De dinsdagavond is echter ´heilig´ voor ons en daar mogen alleen personen komen zitten die de intentie hebben om IEDERE week voor ons te zitten (en als je voor iemand gaat ´zitten´ dan ontwikkel je zelf ook, en de resultaten die komen, zijn voor de ´zitters´ niet voor het medium.)

Daarom willen wij elke laatste donderdag van de maand een open avond houden.

De donderdagen zullen we weergeven op de Agenda Pagina.

Je kunt je opgeven via de Contact Pagina. We willen een maximaal aantal van acht personen per avond aanhouden. De kosten voor deze avonden zijn: Eerste keer gratis en de daarop volgende keren €10,- per persoon.

De bedoeling van deze avond is om er een leuke energieke avond met trance van te maken.

We gaan energie opbouwen, oefenen met het In de Power zitten en leren hoe we voor een ander moeten zitten. Daarbij zullen we zoveel mogelijk proberen uit te leggen en of vragen te beantwoorden. Er is geen planning wat we die avond precies gaan doen, we kijken per avond hoe de energie is en wat de behoefte is. Dit kan variëren met In de Power zitten, Trance Speaking, Trance Healing.........

Pieter en Ronald

Pieter en Ronald

Wij zijn broers, maar niet van dezelfde vader en moeder. En zeker op het spirituele vlak voelen wij ons zeer verbonden.

In onze zoektocht in het Mediumschap hebben we aan alle verschillende disciplines mogen ruiken.

Toen we in aanraking kwamen met Trance Mediumschap hadden we beide gelijk het idee dat dit de vorm was welke we verder en dieper wilden gaan onderzoeken. De afgelopen jaren hebben we dan ook op het Arthur Findlay College alleen de weken bezocht waarin Trance Mediumschap centraal stond.
Arthur Findlay College


Op het Arthur Findlay College zijn weken waarin men kennis kan maken met al deze vormen.


Voor meer informatie over het Arthur Findlay College in Stansted Engeland kun je naar onze link pagina voor de Engelse Sites.